Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محسن مفید رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن گرامیداشت سالروز  آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: خردادماه در تاریخ کشورمان بستر حوادثی بوده است که به عنوان نقطه عطفی در انقلاب اسلامی از آن یاد می‌کنیم، قیام ۱۵ خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر از امدادهای غیبی خداوند برای مردم ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرونده قهرمانی سوم خرداد و افتخارآفرینی نیروهای مسلح و مردم در آن زمان با امدادهای غیبی درس‌ عبرتی برای آیندگان است، لذا مسئولین و مردم اگر عنایات الهی و آرمان‌های دفاع مقدس را مدنظر قرار دهند به طور قطع از گردنه‌های معیشتی و اقتصادی به سلامت عبور می‌کنیم.

رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه با اشاره به کم کاری‌های سابق مدیریتی، گفت: اگر به وحدت فرماندهی و سیاست‌های کلان رهبری که برای جامعه و قوای سه‌گانه و دستگاه‌های مربوطه  براساس وظایف مدنظر قرار گرفته بود توجه می‌شد هرگز با مشکلات اقتصادی روبرو نمی‌شدیم و لااقل با هزینه‌های کمتری از این مشکلات عبور می‌کردیم.

وی تصریح کرد: اگر تمام جریانات سیاسی و نخبگان علمی و همه اصناف؛ اقشار و نیروهای متراکم درونی را در کنار هم قرار دهیم و با هدایت رهبری توانمندمان، قطعا سوم خرداد دیگری در حوزه معیشتی غیرممکن نخواهد بود.

وی گفت: امروز با توجه به فشارهای کمرشکن در برخی حوزه‌ها که بر مردم وارد می‌شود علی‌الرغم همه این موارد آینده کشور را امیدوارنه می‌بینیم؛ ما و این نظام روزها سیاه‌تر و تلخ‌تری را سپری کرده‌ایم  و باید باور کنیم که این مشکلات به سختی مشکلات گذشته نیست.

رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه ضمن اشاره به نامگذاری یک دهه با عناوین اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، گفت‌: اولویت اصلی کشور ما هم اکنون وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است به همین خاطر یک دهه است که شعار سال‌ها توسط مقام معظم رهبری با عناوین اقتصادی تعریف می‌شود ماحصل اقتصادی این کشور مربوط به ده سال و بیست سال نیست ما در رژیم سابق یک اقتصاد تک محصولی و  وابسته را تحویل گرفتیم و بعد از انقلاب به واسطه مشکلاتی هم چون سو ء‌مدیریت در بخش‌های مختلف؛ عدم توجه به ظرفیت‌های و استعدادها در داخل کشور؛ بازی در پازل بانک جهانی و مسئله تحریم اکنون به اینجا رسیده‌ایم.

وی در ادامه، افزود: اگر در دهه شصت که نیاز به اصلاحات اقتصادی داشتیم این امر محقق می‌شد هم اکنون سخن از جراحی اقتصادی؛ جراحی اقتصادی امروز در هفت محور  ۱-یارانه، ۲-بهره‌وری، ۳-مالیات، ۴-گمرک، ۵- بانکداری، ۶- ارزش پول ملی و ۷- توزیع کالا و خدمات در حال انجام است.

مفید ضمن اشاره به حذف ترجیحی ارز، گفت‌: این تعبیر که ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شده است تعبیر اشتباهی است بلکه ارز ترجیحی تبدیل به یارانه نقدی شده است که به مردم پرداخت می‌شود لذا به عقیده بسیاری از کارشناسان  استمرار پرداخت یارانه به شیوه قدیم ممکن نبود و شاهد شرایط دردناکتری نسبت به قبل می‌بودیم و ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت قبل حدود ۷۰ درصد به رانت عظیم تبدیل شده بود.

وی اظهار کرد:  برای اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و بهینه‌سازی آن نبود باید عزم ملی و وحدت تمام گروه‌ها را داشته باشیم امروز هر کس با هر عنوانی قصد تخریب را داشته باشد قطعا در جهت خلاف منافع کشور است ما نافی نقد نیستیم لذا نقد منصفانه در پیشبرد اهداف جراحی اقتصادی موثر است و برای جراحی اقتصادی پیوست رسانه‌ای برای اقناع سازی افکار عمومی مورد نیاز است.

رییس دفتر شورای نگهبان استان کرمانشاه در پایان  با اشاره به آغاز جراحی اقتصاد بیمار کشور در هفت حوزه، گفت: انتظار این است که امروز همه منافع ملی را بر منافع حزبی و سیاسی ترجیح داده و با عینک سیاسی و حزبی به این جراحی بزرگ و ضروری نگاه نکنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس اصلاح نظام پرداخت یارانه ها روزهای تلخ آزادسازی خرمشهر معیشتی رییس دفتر شورای نگهبان جراحی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، اين نشست با حضور مهرداد بذرپاش ، وزير راه و شهرسازي کشورمان و رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات و عبدالله بن طوق المری وزیر اقتصاد امارات، برگزار شد.

وزير راه و شهرسازي گفت: بعد از 10 سال کمیسیون مشترک دو کشور را برگزار ميکنیم که فرصتی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است. امارات به عنوان دومین کشور شریک ایران، اهميت استراتژیک زيادي براي ما دارد.

بذرپاش ا اشاره به حضور ایران و امارات در مسیر کریدور شمال و جنوب گفت: دسترسی به بازارهای شمال و جنوب میتواند باعث بوجود آمدن فرصت بای دو کشور باشد.

رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در ادامه افزود: توانمندی های فناوری نو و دانش بنیان میتواند فرصت برای توسعه روابط بر پايه نکنولوژی را فراهم کند. تشریفات گمرکی و حمل و نقل از مشکلات تجاری دو کشور بوده که لازم است این موضوع را برای گسترش روابط تجاری حل و فصل کنیم.

بذرپاش درباره مراودات بندري دو کشور گفت: در حال حاضر حمل و نقل از بندر شهید بهشتی و گمرک بازرگان در حال اجراست. تسهیل برای خروخ در ترانزیت کالا در حوزه جاده ای و ریلی بايستي گسترش یابد.

وزير راه و شهرسازي در پايان بر حل مشکل بانکی و مالی براي تسهيل روابط تجاري دوجانبه تاکييد کرد.

وزیر اقتصاد امارات در اين نشست گفت: برگزاري جلسه امروز نشان از توسعه و گسترش روابط اقتصادی دو کشور است. امارات بعد از چین، بيشترين ميزان روابط تجاری با ايران را دارد. ازرزش تجارت به ۲۷ میلیارد دلار رسیده و بسياري از شرکتهای ایرانی در امارات تشکیل شده است.این کمیسیون مي تواند بازار دو کشور برای همديگر فراهم آورد.

المری افزود: ايجاد فرصت هاي زیادی برای حمل و نقل و همکاري هاي بانکی ، از دستاوردهاي اين کمسيون هاست.

وزیر اقتصاد امارات با اشاره به عملکرد دولت امارات در زمينه سرمایه گذاری گفت: تصویب قانون تشکیل شرکتهای خارجی و تشویق در زمینه حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی نو فعالیت میکنند با استفاده از زیر ساختهاي اين کشور، فرصت خوبی برای تجارت با امارات ايجاد کرده است.

وزیر اقتصاد امارات در پايان از فعالان بخش خصوصی ایران براي حضور در بازار امارت دعوت کرد.

 

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد