Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محسن مفید رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن گرامیداشت سالروز  آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: خردادماه در تاریخ کشورمان بستر حوادثی بوده است که به عنوان نقطه عطفی در انقلاب اسلامی از آن یاد می‌کنیم، قیام ۱۵ خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر از امدادهای غیبی خداوند برای مردم ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرونده قهرمانی سوم خرداد و افتخارآفرینی نیروهای مسلح و مردم در آن زمان با امدادهای غیبی درس‌ عبرتی برای آیندگان است، لذا مسئولین و مردم اگر عنایات الهی و آرمان‌های دفاع مقدس را مدنظر قرار دهند به طور قطع از گردنه‌های معیشتی و اقتصادی به سلامت عبور می‌کنیم.

رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه با اشاره به کم کاری‌های سابق مدیریتی، گفت: اگر به وحدت فرماندهی و سیاست‌های کلان رهبری که برای جامعه و قوای سه‌گانه و دستگاه‌های مربوطه  براساس وظایف مدنظر قرار گرفته بود توجه می‌شد هرگز با مشکلات اقتصادی روبرو نمی‌شدیم و لااقل با هزینه‌های کمتری از این مشکلات عبور می‌کردیم.

وی تصریح کرد: اگر تمام جریانات سیاسی و نخبگان علمی و همه اصناف؛ اقشار و نیروهای متراکم درونی را در کنار هم قرار دهیم و با هدایت رهبری توانمندمان، قطعا سوم خرداد دیگری در حوزه معیشتی غیرممکن نخواهد بود.

وی گفت: امروز با توجه به فشارهای کمرشکن در برخی حوزه‌ها که بر مردم وارد می‌شود علی‌الرغم همه این موارد آینده کشور را امیدوارنه می‌بینیم؛ ما و این نظام روزها سیاه‌تر و تلخ‌تری را سپری کرده‌ایم  و باید باور کنیم که این مشکلات به سختی مشکلات گذشته نیست.

رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه ضمن اشاره به نامگذاری یک دهه با عناوین اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، گفت‌: اولویت اصلی کشور ما هم اکنون وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است به همین خاطر یک دهه است که شعار سال‌ها توسط مقام معظم رهبری با عناوین اقتصادی تعریف می‌شود ماحصل اقتصادی این کشور مربوط به ده سال و بیست سال نیست ما در رژیم سابق یک اقتصاد تک محصولی و  وابسته را تحویل گرفتیم و بعد از انقلاب به واسطه مشکلاتی هم چون سو ء‌مدیریت در بخش‌های مختلف؛ عدم توجه به ظرفیت‌های و استعدادها در داخل کشور؛ بازی در پازل بانک جهانی و مسئله تحریم اکنون به اینجا رسیده‌ایم.

وی در ادامه، افزود: اگر در دهه شصت که نیاز به اصلاحات اقتصادی داشتیم این امر محقق می‌شد هم اکنون سخن از جراحی اقتصادی؛ جراحی اقتصادی امروز در هفت محور  ۱-یارانه، ۲-بهره‌وری، ۳-مالیات، ۴-گمرک، ۵- بانکداری، ۶- ارزش پول ملی و ۷- توزیع کالا و خدمات در حال انجام است.

مفید ضمن اشاره به حذف ترجیحی ارز، گفت‌: این تعبیر که ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شده است تعبیر اشتباهی است بلکه ارز ترجیحی تبدیل به یارانه نقدی شده است که به مردم پرداخت می‌شود لذا به عقیده بسیاری از کارشناسان  استمرار پرداخت یارانه به شیوه قدیم ممکن نبود و شاهد شرایط دردناکتری نسبت به قبل می‌بودیم و ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت قبل حدود ۷۰ درصد به رانت عظیم تبدیل شده بود.

وی اظهار کرد:  برای اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و بهینه‌سازی آن نبود باید عزم ملی و وحدت تمام گروه‌ها را داشته باشیم امروز هر کس با هر عنوانی قصد تخریب را داشته باشد قطعا در جهت خلاف منافع کشور است ما نافی نقد نیستیم لذا نقد منصفانه در پیشبرد اهداف جراحی اقتصادی موثر است و برای جراحی اقتصادی پیوست رسانه‌ای برای اقناع سازی افکار عمومی مورد نیاز است.

رییس دفتر شورای نگهبان استان کرمانشاه در پایان  با اشاره به آغاز جراحی اقتصاد بیمار کشور در هفت حوزه، گفت: انتظار این است که امروز همه منافع ملی را بر منافع حزبی و سیاسی ترجیح داده و با عینک سیاسی و حزبی به این جراحی بزرگ و ضروری نگاه نکنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس اصلاح نظام پرداخت یارانه ها روزهای تلخ آزادسازی خرمشهر معیشتی رییس دفتر شورای نگهبان جراحی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان

نشست مشترک اقتصادی مقامات جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان در شهرستان مرزی زهک برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، نشست مشترک اقتصادی مقامات جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان در شهرستان مرزی زهک برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور استاندار سیستان و بلوچستان به عنوان رئیس هیئت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت کشور افغانستان به عنوان رئیس هیئت افغانستانی در سالن اجتماعات فرمانداری زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود انگار اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است.

محمد کرمی در نشست امکان سنجی و تسهیل روند همکاری های اقتصادی میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و افغانستان که در محل فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق عنایت کند تا بتوانیم در سایه قرآن کریم و رهنمودهای اسلام روزبه روز در انسجام و وحدت امت اسلامی برای پیشبرد اهداف اسلام عزیز تلاش کنیم.

وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری همواره مبنی بر وحدت بین امت اسلام برای پیشرفت اسلام و اجرای فرمان الهی در کل دنیا است که این رسالت همه ما مسلمانان است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون نخست وزیر حکومت سرپرست افغانستان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خیلی خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده است که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

کرمی خاطرنشان کرد: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود انگار اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن به دلیل انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص روان و تسهیل شدن تجارت حقوق گمرکی و ... باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر 2 کشور از ظرفیت‌های خوبی که مرز دارد بهره مند شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا 2 کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی ادامه داد: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش پایانه‌ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد